(Haber: Orhan Akyüz) - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde sürdürülen ‘’İngilizce Seferberliği’’ projesi kapsamında kentte etkinliklerin yapılmaya devam ettiği bildirildi.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:
‘’İl merkezindeki ortaokul öğrencileri, Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘İngilizce Seferberliği’ projesi etkinliklerine katıldılar, yabancı dil atölyelerinde dijital oyunlar oynayarak öğrendikleri İngilizce kelimeleri kalıcı hale getirdiler.
İngilizce Seferberliği projesi kapsamında Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim Sanat Merkezi’ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Züleyha Aldoğan, atölye çalışmalarına katılarak öğrencilerle İngilizce oyunlar oynadı ve öğrencilerle keyifli vakit geçirdi.
Müdür Aldoğan, ‘Bakanlığımız tarafından başlatılan İngilizce Seferberliği projesi kapsamında, öğrencilerimiz İngilizceyi aktif olarak konuşabilmenin yanı sıra okuma, dinleme, anlama ve konuşma olmak üzere dört temel becerilerini güçlendirme imkanına sahip oluyorlar. En önemlisi de bunu oyunlar oynayarak, teknolojiyi kullanarak yapıyorlar. 
Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim Sanat Merkezi tarafından daha önce de ilkokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik ve atölye çalışmaları ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile iş birliği protokolümüz kapsamında düzenlenen İngilizce seminerlerinden çok olumlu dönütler aldık. 

Zonguldak’taki kaçak eğitim kurumları yandı! Zonguldak’taki kaçak eğitim kurumları yandı!

‘EĞİTİMDE TÜRKİYE YÜZYILI İNŞA EDİLİYOR’

Eğitimin  her kademesinde öğrenmeye hevesli, dinamik ve heyecanlı öğrencilerimizin olması bizleri çok mutlu ediyor. Eğitimde, Türkiye Yüzyılını inşa eden öğrencilerimizin yüreklerine dokunmak, onların heyecanını paylaşmak bizlere gurur veriyor’ diyerek Bilsem Yaz Okulları’nda da yeni atölye çalışmaları yapılacağının müjdesini şimdiden tüm öğrencilerle paylaştı.’’

HABER: ORHAN AKYÜZ

6537ce78-8b0c-4e92-be62-c176f17d27f0

645f07c6-a48c-4d0f-8af1-142a3cd6da24

Editör: Abdullah KARABACAK